Hedmark Bondelag

Grafikk Hedmark BondelagBondelaget arbeider for å bedre vilkårene for landbruket og synliggjøre landbrukets betydning for samfunnet. Bondelaget er den ledende organisasjonen for næringspolitikk og service i landbruket. Norges Bondelag har 62.000 medlemmer, hvorav cirka 5400 i Hedmark.

Alle som er opptatt av mangfoldige matopplevelser og norsk matproduksjon, levedyktige lokalsamfunn, vakkert kulturlandskap, samt lokal og miljøvennlig verdiskapning er velkomne som medlemmer i Bondelaget.

Fylkeskontoret har tre ansatte:

Organisasjonssjef Margrete Nøkleby,
97713367, margrete.nokleby@bondelaget.no

Rådgiver Guro Breck,
95779208, guro.breck@bondelaget.no

Førstekonsulent Anne Rustad,
62555310, 99564290, anne.rustad@bondelaget.no

Styret, som medlemmene velger gjennom årsmøtet, staker ut kursen for Hedmark Bondelags arbeid.

Les mer om oss og om aktuelle saker på Hedmark Bondelags egne nettsider her.

Du har kanskje også lyst til å lese...