Anita Idel kommer på Blæstaddagen

Anita Idel og kuer

Anita Idel. Foto: Andreas Schoelzel

Det er ingen hvem som helst som gjester Norge 20-21 august 2015. Anita Idel er en tysk  veterinær og forsker med doktorgrad. Hun har flere omfattende internasjonale forskningsprosjekter bak seg, har dratt i gang flere nettverk for å kaste lys over dyrehold, veterinær-medisin og økologi, og hun underviser på universitetet i Kassel.

Stor- og småfe er et viktig dyr i kampen mot klimaendringene, sa Anita Idel på seminaret «Ku og klima» på et seminar på Litteraturhuset i Oslo 4.mars i år .

– Å gi kua versting-stempel på grunn av metanutslipp blir å snu problemstillingen på hodet, sa hun. Nå er hun her på Blæstad og skal holde en times foredrag om samme tema. Møt opp i forelesningssal 418 i låven kl 1800

Dagen etter, den 21.08,  blir det beitevandring i Åsnes området. Med fremmøte hos Carl Heinrich Jung

You may also like...