Helgrilla lam og gode burgere på tunet!

Nå er det bare å glede seg til Blæastaddagen!

Ringsaker videregående skole har laget de kuleste grillene til oss og Nortura har sponset to lam som helgrilles! Her blir det smaksprøver! grillRingsaker videregående skole stiller med elever som kan fortelle om hvordan de har laget grillene fra bunn med egne tegninger og planer!

Når du blir ordentlig sulten serverer Blæstadlåven kafe og catering burgere og pølser med mye godt tilbehør! Grillen er varm mellom 12.00 – 13.30 og 14.30 – 18.00. Her møter du to glade kokker som driver kantina på Høgskolen, Blæstad. De leverer også catering!  For mer info: Blæstad låven cafe og catering

Det blir telt og bord på tunet rett ved scena, så her er det bare å kose seg!

cimg5188-eh-web

Velkommen:)

You may also like...