Bli med på Blæstaddagen 6.juni

Velkommen til Blæstaddagen 2019! Torsdag 6.juni inviteres publikum inn på tunet for å bli nærmere kjent med fagmiljøene og kompetansen som vokser og utvikler seg her. Blæstaddagen arrangeres i år for åttende året, der vi byr på et variert program, med foredrag / debatt, maskinutstilling og stands, markvandring og utekafé. Virksomhetene som holder hus her står som arrangører: Høgskolen i Innlandet studiested Blæstad, Norsk Landbruksrådgiving Innlandet, Hedmarken landbrukskontor, Hedmark Bondelag og Hedemarken Regnskap.

I år feirer vi at Landbrukssenteret har 10-årsjubileum! Kom tidlig, så kan vi friste med en kakebit.

Programmet er klart, ta en titt:

endelig-plakat_a3_2019-003

Sett av datoen og se fram til et inspirerende besøk på Blæstad 6.juni!

You may also like...