10 -årsjubileum for Landbrukssenteret – Vi markerer med kake under åpningen av Blæstaddagen

På årets Blæstaddag markeres et jubileum: Det er nå ti år siden Landbrukssenteret Blæstad ble åpnet. Norsk Landbruksrådgiving Innlandet, Hedmarken landbrukskontor, Hedmark Bondelag, Hedemarken Regnskap, Landkredittbank, Høgskolen i Innlandet og Vang Almenning ser stor nytte i å holde til under samme tak, og vil derfor markere dette jubileet. Det blir derfor servert kaffe og kake under åpningen klokka 12. Ordfører i Hamar, Einar Busterud, kommer for å si noen ord til jubilanten.

Videre skal SpareBank 1 Østlandet og Hedmark Bondelag dele ut sin felles innovasjonspris. Prisen er myntet på studenter og skoleelever som har utviklet ideer som kan fremme og utvikle landbruket i en positiv retning innen klima, bærekraft, HMS, bioøkonomi, agronomi og landbruksteknikk.

Det blir også flere smakfulle fristelser utover dagen. Blæstadlåven Cafè og catering selger hamburgere og pølser i sin utecafè. Som tidligere bys også publikum på helgrillet lam.
20180531_120350

You may also like...